![]() |
İzgara Kalamar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara KalamarMalzemeler: 400 gr ![]() Küçük bir roka demeti 1/2 limonun suyu 1 çay kaşığı taze öğütülmüş karabiber 1/2 su bardağı zeytinyağı (125 ml ![]() 2 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı karbonat 2 çorba kaşığı soya sosu (30 ml ![]() 3 diş dövülmüş sarmısak Pişirme Süresi: 30 dak ![]() 4 Kişilik Hazırlanışı: Zeytinyağı, limon suyu, toz şeker, karbonat, soya sosu, sarmısak, tuz ve karabiberi bir kapta iyice çırparak karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|