Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, kebabı

Acılı Ev Kebabı

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Ev Kebabı




* İçindekiler:
1kg kiyma
1 paket köfte harci
1yumurta
aci pulbiber(boooolca)
tuz,kimyon
arpacik sogan(istediginiz kadar)
çeri domates(istediginiz kadar)
yeşil biber

Hazırlanışı:
eti genis bir kaba alalimköfte harciyumurta ve baharatlari koyup iyice yoguralimbuzdolabinda 1 saat dinlendirelim
sonra tahta sislere elimizle sekil vererek yuvarlayalimkagit serilmis firin tepsisine dizelimarpacik soganlari temizleyip tepsiye koyalimçeri domatesleri ve sivri biberleri de tepsiye dizelimfirinda iyice köfteler kizarincaya kadar pisirelim( bulgur pilavi ve sogan salatasi yaptim ben kebabin yanina)sicak olarak sevis yapalimafiyet olsun

Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.