Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti2, güveçte, tavuk

Güveçte Tavuk Eti-2

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Tavuk Eti-2





Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
400 gr tavuk göğüs eti
400 gr mantar
3 domates
2 sivri biber
1 soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı acı biber salçası
Tuz
Karabiber

Üzeri için
Rendelenmiş kaşar peyniri
Maydanoz

Güveçte tavuk eti:
Soğanı piyazlık doğrayın ve bir tencerede ayçiçeği yağı ile pembeleşinceye kadar kavurun Salçaları ekleyip karıştırın Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini ilave edip çiğ görüntüsü kayboluncaya kadar kavurun Küp doğradığınız domatesler, sivri biberler ve mantarları da ekleyip kısık ateşte 30 dakika pişirin Tuz ve karabiberi ekleyin Pişen yemeği güveç kaplarına paylaştırın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.