95 Yaşındaki Kadına Tacavüz |
|
|
#1 |
|
ERen
|
95 Yaşındaki Kadına TacavüzKIRKLARELİ’de evinde yalnız yaşayan 95 yaşındaki H L ’yi önce dövüp ardından tecavüz eden kişi, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı![]() Kırklareli Söğüt Çeşme Sokak üzerindeki iki göz odasında tek başına yaşayan ve eşinden kalan 450 YTL emekli maaşı ile geçinen 95 yaşındaki H L ’nin evine giren 21 yaşındaki A Ş para istedi Yaşlı kadının parasının olmadığını söylemesi üzerine sinirlenen A Ş , önce H L 'nin üzerindeki elbiseleri yırttı ve dövdü Ardından yaşlı kadına tecavüz eden A Ş kaçtı Sürünerek kapının önüne çıkan H L 'nin yardım istemesi üzerine komşuları ambulans çağırdı Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve muayene edilen H L ’ye tecavüz edildiği belirlendi![]() Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırmada, saldırganın daha sonra mahallede 3 kadını daha taciz ettiği belirlendi Asayiş Şube ekipleri komşuların verdiği bilgiler ışığında şüpheli A Ş ’yi yakalayarak gözaltına aldı Doktor muayenesi için Devlet Hastanesi’ne getirilen zanlı, polislerin elinden kurtulmaya çalışarak çevresindekilere tehditler yağdırdı Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
|
|
|
|
#2 |
|
okaliptus
|
Allah belasını versin ya dedesinin annesi yaşında kadıncagız insanlar nereye gidiyo, dünya ne hal alıyo düşünemiyorum artık yaşamak her gecen gun daha da zorlasıyor :S |
|
|
|
#3 | |
|
pesimistt
|
Alıntı:
eeth tamamen katıLıyorum ![]() ![]() herkes yok mağazin şunLa bunLa uqraşacağına bnce böLeLeryLe uqraşmaLı ![]() işte böLe insanLarı türkiye de tutmamak Lazım![]() ciddn çok sinirLendm yaa seni de doğuran kişi bir bayan sonuçta utanmaz adam yaa herşeyden önce böLe bişe yapması zatn en büyük hatası![]() aLLah böyLeLerini herkesten uzak tutsun aLLah biLdiqi qibi yapsın!!utanmaz şey aLLah böyLeLerinn hepsini ısLah etsin![]() ![]() iice sinir oLdum yaaa![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 | |
|
bukettt
|
Alıntı:
![]() bunların annelerine saygıları yok ya kadnın nefes almaya mecali kalmamış şu pisliklerin yapıklarına bak![]() allah sana güç vermiş gidip çalışşana kadncağzın iki üç kurusu mu tatlı geldi![]() nasıl boğazlarından geçer o para ya![]() allah sizi bildiği gibi yapsın böyleleri türküm müslümanım erkeğim die ortada dolaşıyorlarya nasıl sinirleniyorum![]() ![]() teşekkürler
|
|
|
|
|