ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   95 Yaşındaki Kadına Tacavüz (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=25160)

ERen 08-20-2007 10:19 PM

95 Yaşındaki Kadına Tacavüz

KIRKLARELİ’de evinde yalnız yaşayan 95 yaşındaki H.L.’yi önce dövüp ardından tecavüz eden kişi, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı.
Kırklareli Söğüt Çeşme Sokak üzerindeki iki göz odasında tek başına yaşayan ve eşinden kalan 450 YTL emekli maaşı ile geçinen 95 yaşındaki H.L.’nin evine giren 21 yaşındaki A.Ş. para istedi. Yaşlı kadının parasının olmadığını söylemesi üzerine sinirlenen A.Ş., önce H.L.'nin üzerindeki elbiseleri yırttı ve dövdü. Ardından yaşlı kadına tecavüz eden A.Ş. kaçtı. Sürünerek kapının önüne çıkan H.L.'nin yardım istemesi üzerine komşuları ambulans çağırdı. Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve muayene edilen H.L.’ye tecavüz edildiği belirlendi.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırmada, saldırganın daha sonra mahallede 3 kadını daha taciz ettiği belirlendi. Asayiş Şube ekipleri komşuların verdiği bilgiler ışığında şüpheli A.Ş.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Doktor muayenesi için Devlet Hastanesi’ne getirilen zanlı, polislerin elinden kurtulmaya çalışarak çevresindekilere tehditler yağdırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

okaliptus 08-20-2007 10:30 PM

Allah belasını versin ya

dedesinin annesi yaşında kadıncagız

insanlar nereye gidiyo, dünya ne hal alıyo düşünemiyorum artık

yaşamak her gecen gun daha da zorlasıyor :S

pesimistt 08-20-2007 10:34 PM

Alıntı:

okaliptus tafarından gönderildi (Mesaj 137979)
Allah belasını versin ya

dedesinin annesi yaşında kadıncagız

insanlar nereye gidiyo, dünya ne hal alıyo düşünemiyorum artık

yaşamak her gecen gun daha da zorlasıyor :S

eeth tamamen katıLıyorum..
herkes yok mağazin şunLa bunLa uqraşacağına bnce böLeLeryLe uqraşmaLı..işte böLe insanLarı türkiye de tutmamak Lazım..ciddn çok sinirLendm yaa seni de doğuran kişi bir bayan sonuçta utanmaz adam yaa herşeyden önce böLe bişe yapması zatn en büyük hatası..aLLah böyLeLerini herkesten uzak tutsun aLLah biLdiqi qibi yapsın!!utanmaz şey aLLah böyLeLerinn hepsini ısLah etsin...iice sinir oLdum yaaa...

ERen 08-20-2007 10:46 PM

bazen idam cezası keşke tekrar olsa diyorum hele de böyle haberleri görünce...

bukettt 08-20-2007 10:47 PM

Alıntı:

pesimistt tafarından gönderildi (Mesaj 137982)
eeth tamamen katıLıyorum..
herkes yok mağazin şunLa bunLa uqraşacağına bnce böLeLeryLe uqraşmaLı..işte böLe insanLarı türkiye de tutmamak Lazım..ciddn çok sinirLendm yaa seni de doğuran kişi bir bayan sonuçta utanmaz adam yaa herşeyden önce böLe bişe yapması zatn en büyük hatası..aLLah böyLeLerini herkesten uzak tutsun aLLah biLdiqi qibi yapsın!!utanmaz şey aLLah böyLeLerinn hepsini ısLah etsin...iice sinir oLdum yaaa...

haklısın..bunların annelerine saygıları yok ya kadnın nefes almaya mecali kalmamış şu pisliklerin yapıklarına bak..allah sana güç vermiş gidip çalışşana kadncağzın iki üç kurusu mu tatlı geldi..nasıl boğazlarından geçer o para ya..allah sizi bildiği gibi yapsın.böyleleri türküm müslümanım erkeğim die ortada dolaşıyorlarya nasıl sinirleniyorum...teşekkürler