![]() |
Vişne Kebabı-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişne Kebabı-1![]() 750 gr köftelik kıyma 1 kg vişne 3 tırnaklı pide 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 limonun suyu Yarım demet maydanoz 500 gr patates Yenibahar Kırmızı pul biber Tuz Karabiber Vişne kebabı: Kıyma, tuz, karabiber ve yenibaharı çukur bir kaba aktarıp yoğurun ![]() ![]() Soğanı ince kıyıp zeytinyağında kavurun ![]() ![]() ![]() Bir kilo vişnenin yarısının suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pideleri baklava dilimi şeklinde kesip servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() ![]() AKLINIZDA BULUNSUN Köfteler yağda hafifçe kızartılırsa daha lezzetli olur ![]() |
![]() |
![]() |
|