![]() |
Mantar Dolması 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantar Dolması 2![]() Açıklama: Genişçe bir kaba su doldurduktan ve bolca tuz attıktan sonra mantarları birkaç dk bu suda bekletirseniz kararmasını önlemiş olursunuz ![]() Mantarınız taze ise tuzlu suda bir kaç dk beklettikten sonra kabuklarını biraz ovalayın bu sayade mantarın kabuklarını bıçakla soymanıza gerek kalmayacaktır ![]() Malzemeler: Mantar (500 gr) Kıyma (150 gr) Soğan (1 adet) Tuz Karabiber Kaşar peyniri (yarım su bardağı) Hazırlanışı: Mantarlar temizlendikten sonra sap kısımları kopartılır ![]() ![]() Üzerlerine kaşar peyniri rendesi koyulur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|