Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, limonlu, sarımsaklı, taze

Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Ve Sarımsaklı Taze Fasulye





1 kg taze çalı fasulyesi
1 yemek kaşığı elma sirkesi
4 yemek kaşığı zeytinyağı
6 arpacık soğanı
3 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
Yarım limonun suyu
Yarım çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber

Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye:
Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye için öncelikle Fasulyelerin saplarını temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin Bir tencerede su kaynatıp içine sirke ilave edin ve fasulyeleri bu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Tencereden çıkartıp soğuk su dolu bir kasenin içine aktarınSoğanların kabuklarını soyup ince doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Fasulyeleri ekleyerek 3 dakika soteleyin Limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın 1 dakika daha pişirdikten sonra tabağa aktarın Limonlu ve sarımsaklı taze fasulye şu anda hazırlandı ve sıcak ya da ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.