Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, kızartma

Kabak Kızartma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Kızartma





2 kabak
Yarım su bardağı un
Tuz

Kızartma için;
Ayçiçeği yağı
1 su bardağı yoğurt
1 diş sarımsak
Pul biber
Kekik

Kabak kızartma:
Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın Unu düz bir tabağa alın Tuz ekleyip karıştırın Kabakları una bulayın Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın Kabakları kızartın Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün

Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin Kızarmış kabakları servis tabağına alın Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin Pul biber ve kekik serperek servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.