![]() |
Kabak Kızartma
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
2 kabak Yarım su bardağı un Tuz Kızartma için; Ayçiçeği yağı 1 su bardağı yoğurt 1 diş sarımsak Pul biber Kekik Kabak kızartma: Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın. Unu düz bir tabağa alın. Tuz ekleyip karıştırın. Kabakları una bulayın. Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın. Kabakları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin. Kızarmış kabakları servis tabağına alın. Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin. Pul biber ve kekik serperek servis yapın. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.