Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çilekli, parseller

Çilekli Parseller

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çilekli Parseller



Malzemeler: Hamur icin:

10 cay bardagi un

250 gr margarin

2 yumurta sarisi

1 tutam tuz

125 corba kasigi toz seker

Kremasi icin: 25 bardak sut

1 paket vanilyali puding

5 corba kasigi toz seker

Uzeri icin:

15 kilo cilek

1 bardak file badem

Yapilisi: 1) Firini 180 derece isitin Unu, sekeri, margarini, yumurta sarilarini ve tuzu yogurun Koyu kivama gelince elinizle yogurmaya devam edin Hamuru top haline getirip aluminyum kagida sarin 1 saat buzdolabinda bekletin

2) Firin tepsisini yaglayin Hamuru acin ve yerlestirin Firinin orta kisiminda 20 dakika pisirin Sogumasi icin bekletin

3) Kremasi icin 5 corba kasigi sutu, sekeri ve puding tozunu karistirin Kalan sutu tencerede kaynatip puding malzemelerini ekleyip karistirin Hemen ocaktan alin ve iyice sogutun Kremayi tepside pismis hamurun uzerine yayin Cilekleri de kremanin uzerine dizin File badem ile susleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.