Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çilek, kremalı, milföy

Çilek Ve Kremalı Milföy

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çilek Ve Kremalı Milföy





Malzemeler
400 gr çırpılmış krem şanti
200 gr dondurulmuş milföy hamuru
150 gr çilek
30 gr damla çikolata
Pudraşekeri
Un
Kaplar için un ve tereyağı

Hazırlanışı
Dondurulmuş milföyü oda sıcaklığında çözdürün Milföy hamurlarını paralel şekilde, 4 cm uzunluğunda ve 0,5- 1 cm kalınlığında kesin Her birinin aralığı 1 cm olacak şekilde unlu tezgaha karışık olarak dizin 12 cm çapındaki metal çemberlerle hamurdan 4 adet yuvarlak kesin Krem karamel kaplarının tersini yağlayıp unladıktan sonra yağlı pişirme kağıdını üzerlerine yerleştirin Tekrar yağlayın ve yuvarlak milföy hamurlarıyla kaplayın Her birine sepet şekli verip önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşinceye kadar 10 dakika pişirin krem şantinin içine damla çikolata ekleyip karıştırın ve sepetlerin içine doldurun Doğranmış çilek, ufalanmış damla çikolata ve kalan milföy hamurlarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.