![]() |
Çilek Ve Kremalı Milföy
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler 400 gr. çırpılmış krem şanti 200 gr. dondurulmuş milföy hamuru 150 gr. çilek 30 gr. damla çikolata Pudraşekeri Un Kaplar için un ve tereyağı Hazırlanışı Dondurulmuş milföyü oda sıcaklığında çözdürün. Milföy hamurlarını paralel şekilde, 4 cm uzunluğunda ve 0,5- 1 cm kalınlığında kesin. Her birinin aralığı 1 cm olacak şekilde unlu tezgaha karışık olarak dizin. 12 cm çapındaki metal çemberlerle hamurdan 4 adet yuvarlak kesin. Krem karamel kaplarının tersini yağlayıp unladıktan sonra yağlı pişirme kağıdını üzerlerine yerleştirin. Tekrar yağlayın ve yuvarlak milföy hamurlarıyla kaplayın. Her birine sepet şekli verip önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşinceye kadar 10 dakika pişirin. krem şantinin içine damla çikolata ekleyip karıştırın ve sepetlerin içine doldurun. Doğranmış çilek, ufalanmış damla çikolata ve kalan milföy hamurlarıyla süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.