![]() |
Trabzon Usulü Kuymak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trabzon Usulü Kuymak![]() Kuymak Malzemeler: 2 su bardağı su 1 çay bardağı mısır unu 1 su bardağı Aho peyniri, dil peyniri (didilmiş) veya taze kaşar peyniri (rendelenmiş) 125 gr tereyağı Tarif: Derin bir tavada yağı eritin, mısır ununu ekleyerek 5 dakika kadar çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemekçinin notu: Bu kuymağı fırınlanmış mısır unuyla da yapabilirsiniz ![]() ![]() Yumurtaları dağıtmadan bütün olarak pişmesine dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bende biraz önce ilk defa tadına baktım tadı çok güzeldi paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|