![]() |
Kuzu Etli Ve Kestaneli Yahni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Ve Kestaneli Yahni![]() 500 gr kestane 500 gr kuzu kuşbaşı 500 gr patates 3 soğan 1 tatlı kaşığı toz şeker 2 sivri biber 7 kiraz domates 1 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı tereyağı Kızartmak için ayçiçeği yağı Tuz, karabiber 10 mantar Kuzu etli ve kestaneli yahni: Kestanelerin üzerlerini çizip yumuşayana kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını tencerede eritip soğanı kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesleri soyup elma gibi dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|