![]() |
Barbekü Et Tabağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbekü Et Tabağı![]() 400 gr kuzu beyti şiş 400 gr kaşarlı köfte 200 gr kuzu pirzola 200 gr mantar 100 gr kiraz domates 4 lavaş ekmeği 1 patlıcan 2 kırmızı soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı sumak Tuz Bulgur pilavı için 1 su bardağı bulgur 50 gr tereyağı 2 su bardağı sıcak su 2 domates 1 soğan 2 sivribiber 1 et bulyon Yarım yemek kaşığı salça Tuz Barbekü et tabağı: Tüm etleri ve sebzeleri arzuya göre şişlere dizin ve ızgarada pişirin ![]() Maydanoz ve soğanı ince kıyıp pulbiber, sumak ve tuzla iyice karıştırın ![]() ![]() Pilav için, tereyağında bulguru 5 dakika karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Servis tabağına yerleştirdiğiniz lavaş ekmeğin üzerine dilediğiniz miktarda pilav alıp, üzerine etleri ve soğanı yerleştirip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|