![]() |
Ayvalı Taraklık Tavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Taraklık Tavası![]() 1 ![]() 2 soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 2 su bardağı sıcak su 2 ayva 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası Yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 1 tatlı kaşığı tuz Ayvalı taraklık tavası: Soğanları soyup kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kasede domates ve biber salçasını 2-3 kaşık su ile ezip ete ekleyin ![]() ![]() ![]() Ayvaları iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Etler yumuşayınca ayva dilimleri, yenibahar, tozşeker, tuz ve karabiberi ekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|