![]() |
Ayın Tacı İçli Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayın Tacı İçli Köfte![]() 250 gr iki kez çekilmiş çiğ köftelik dana kıyması 250 gr iki kez çekilmiş çiğ köftelik koyun kıyması 1 çorba kasesi ince bulgur, tuz 2 su bardağı ayçiçek yağı İç malzemesi: 500 gr az yağlı dana kıyma 6 soğan 1 paket (250 gr) margarin Yarım demet maydanoz Tuz Karabiber Kırmızıbiber Sos için: 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı domates salçası, su, tuz Ayın tacı içli köfte: Tavada margarinin yarısını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köfteyi hazırlamak için; dana ve koyun kıymasını derin bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için; margarini tavada eritip salçayı kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|