Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göz, seğirmesi

Göz Seğirmesi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Göz Seğirmesi

merhabalar arkadaşlar
benim merak ettiğim bazı seyler vrdıbana bu konuda bilgi ve öneri vererirsenin cok sevinirim

umarım doğru yere açmışımdır konuyu
son 15 gündür esma zikirleri yapıyorumrakamsal olark ogün müsaitsem 1ooo yada dah fazla,değilsem en az 100 adet okumya basşadım
son 3 gündür de Ya Latif esmasını 16641 defa okudum
bu esmanın dışında Ya Fettah,Ya Rezzak ,Ya Alim esmasını 3lü ve birde ya samed esmasını zikir ediyorumama dünden beri farkettiğim su ki okumaya basladıgımda ve bıraktıktan snra da devam eden gözlerimde,göz üstümde,yanagımda seğirmetam basımın üstünde yanma karıncalanma ve midemde batma oluyorbu esmaların enerjilerin tecellileri olabilirmiyoksa ağırmı geliyor?
bilgi sahibi olanlar yardımcı olabailirmi

şunu da sölemeliyimki biara okumaya basladım 10gün kadar okumustumara verip 15gün kadar falan tekrar okumaya basladımAilevi sıkıntılarım vardı sanki hafifledi
ben esmaları büyük heyecan ve şevkle yapıyrumiçimde öyle bir sevinç oluyorki tarifi edememALLAH (cc)'ın isimlerini zikretmek bana mutluluk veriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Göz Seğirmesi

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Göz Seğirmesi

Göz seğirmesi,esneme,aksırmak,dua esnasında rahatlık huzur gelmesi duanın kabul olma alametleindenmişZikir esnasında bunların olması normalOkuduğun esmalar ve diğer bütün esmalarda tabiki çok güçlüdürve günlük okuma sayın fazlaBi çok kişide değişir esma okuma esnasında bu tarz şeylerben daha çok duanın kabul olduğuna delildir diyorumTabiki en doğrusunu ALLAH bilirSen okumaya devam etZaten neticesinide görmüşsünSıkıntıların hafiflemişsinİçinde bulunduğun durum her ne ise RABBİM selamete çıkarsın inşaALLAH
Alıntı Yaparak Cevapla

Göz Seğirmesi

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Göz Seğirmesi

saol teşekkür ederim cevalandırdığınız için

tam sayısal olarak yazamadım ama günlük okuma adetim cok cok fazlaama okumaya başlayınca kendimi tutamıyorumokumayınca kendimde eksiklik hissediyorumdedim ya okuyunca kendimi rahtlamış hissediyorumİllla duam kabul olsun diye değil kandimi rahat hissettiğim için okuyorummesela dün hem gündüz hem gece yarısından snra Ya Latifi 16641 defa okuduMve diğer okudugum esmalarıda toplam 15bin in üstünde okudum

ve 14 gündürde katıldıgım dua kardeşliğinde günlük 600 Ya latif ve 200 adet de kevser suresini okuyorum

Salavat,tevbe istğfar,ihlas,fatiha okuyup dua ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com