![]() |
Göz Seğirmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Seğirmesimerhabalar arkadaşlar ![]() benim merak ettiğim bazı seyler vrdı ![]() ![]() umarım doğru yere açmışımdır konuyu ![]() son 15 gündür esma zikirleri yapıyorum ![]() ![]() son 3 gündür de Ya Latif esmasını 16641 defa okudum ![]() bu esmanın dışında Ya Fettah,Ya Rezzak ,Ya Alim esmasını 3lü ve birde ya samed esmasını zikir ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bilgi sahibi olanlar yardımcı olabailirmi ![]() şunu da sölemeliyimki biara okumaya basladım 10gün kadar okumustum ![]() ![]() ![]() ben esmaları büyük heyecan ve şevkle yapıyrum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Seğirmesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz SeğirmesiGöz seğirmesi,esneme,aksırmak,dua esnasında rahatlık huzur gelmesi duanın kabul olma alametleindenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Göz Seğirmesi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Göz Seğirmesisaol teşekkür ederim cevalandırdığınız için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve 14 gündürde katıldıgım dua kardeşliğinde günlük 600 Ya latif ve 200 adet de kevser suresini okuyorum ![]() Salavat,tevbe istğfar,ihlas,fatiha okuyup dua ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|