![]() |
Göz Seğirmesi
merhabalar arkadaşlar.
benim merak ettiğim bazı seyler vrdı.bana bu konuda bilgi ve öneri vererirsenin cok sevinirim. umarım doğru yere açmışımdır konuyu. son 15 gündür esma zikirleri yapıyorum.rakamsal olark ogün müsaitsem 1ooo yada dah fazla,değilsem en az 100 adet okumya basşadım. son 3 gündür de Ya Latif esmasını 16641 defa okudum. bu esmanın dışında Ya Fettah,Ya Rezzak ,Ya Alim esmasını 3lü ve birde ya samed esmasını zikir ediyorum.ama dünden beri farkettiğim su ki okumaya basladıgımda ve bıraktıktan snra da devam eden gözlerimde,göz üstümde,yanagımda seğirme.tam basımın üstünde yanma karıncalanma ve midemde batma oluyor.bu esmaların enerjilerin tecellileri olabilirmi.yoksa ağırmı geliyor? bilgi sahibi olanlar yardımcı olabailirmi. şunu da sölemeliyimki biara okumaya basladım 10gün kadar okumustum.ara verip 15gün kadar falan tekrar okumaya basladım.Ailevi sıkıntılarım vardı sanki hafifledi. ben esmaları büyük heyecan ve şevkle yapıyrum.içimde öyle bir sevinç oluyorki tarifi edemem.ALLAH (c.c)'ın isimlerini zikretmek bana mutluluk veriyor. |
Göz Seğirmesi
Göz seğirmesi,esneme,aksırmak,dua esnasında rahatlık huzur gelmesi duanın kabul olma alametleindenmiş.Zikir esnasında bunların olması normal.Okuduğun esmalar ve diğer bütün esmalarda tabiki çok güçlüdür.ve günlük okuma sayın fazla.Bi çok kişide değişir esma okuma esnasında bu tarz şeyler.ben daha çok duanın kabul olduğuna delildir diyorum.Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.Sen okumaya devam et.Zaten neticesinide görmüşsün.Sıkıntıların hafiflemişsin.İçinde bulunduğun durum her ne ise RABBİM selamete çıkarsın inşaALLAH....
|
Göz Seğirmesi
saol teşekkür ederim cevalandırdığınız için
.tam sayısal olarak yazamadım ama günlük okuma adetim cok cok fazla.ama okumaya başlayınca kendimi tutamıyorum.okumayınca kendimde eksiklik hissediyorum.dedim ya okuyunca kendimi rahtlamış hissediyorum.İllla duam kabul olsun diye değil kandimi rahat hissettiğim için okuyorum..mesela dün hem gündüz hem gece yarısından snra Ya Latifi 16641 defa okuduM.ve diğer okudugum esmalarıda toplam 15bin in üstünde okudum. ve 14 gündürde katıldıgım dua kardeşliğinde günlük 600 Ya latif ve 200 adet de kevser suresini okuyorum. Salavat,tevbe istğfar,ihlas,fatiha okuyup dua ediyorum. |