![]() |
El Muktedirin Anlamı Tam Olarak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam OlarakDeğerli arkadaşlarEl muktedir esmasını çekerken rahatsız ediliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam Olarak“Otoritesi her şeyde geçerli olan” anlamına gelen “el-Muktedir” ismi celili Kur’anı kerimde üç defa zikredilmiş ![]() ![]() Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() Benim hiç başıma gelmez böyle şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam Olarakİnsanlarda nefs vardır o artık ilim öğrenip onu kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmak ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama unutma en büyük itaatkarlık sevgiden doğar ![]() ![]() ![]() Unutmadan İrade burda çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam OlarakYazan arkadaşlara çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Ama halife kardeşim yazdıklarından net bir sonuç çıkaramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam Olarakmorlacivert Nickli Üyeden Alıntı Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Ama halife kardeşim yazdıklarından net bir sonuç çıkaramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua etmekten,zikir çekmekten seni hiçbirşey korkutmasın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() El Muktedirin Anlamı Tam Olarakmorlacivert Nickli Üyeden Alıntı Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Ama halife kardeşim yazdıklarından net bir sonuç çıkaramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben burda yazınca insanları dini anlamayı engellemek isteyenler yada bilmeden bunu yapanlar hemen birşeyler buluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soruna gelince bir sakıncası yok bu esmalar otoriteni artırır nefsine yenik düşebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|