![]() |
Hacze Düşmek Üzereyim Yardım Lütfen........ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacze Düşmek Üzereyim Yardım Lütfen........Maaşlı çalışan biriyim maaşım yerinde ama hayrını görmüyorum hepsi bankalara gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Dini inancım yerinde elhamdülillah ![]() ![]() ![]() Geçmişte çok aptalca harcamalar yaptım şöyleki: alışveriş hastalığı vardı ve aldığımı elimde tutamıyordum mesela bir örnek bir cep telefonunu alıyordum bir saat sonra onu beğenmeyip sıfır telefonu götürüp başka bir dükkana yarı fiyatına satıyordum ![]() ![]() ![]() şimdi düşünüyorumda yaptıklarıma bir türlü anlam veremiyorum ![]() ![]() Birde şu var beni dünyaya getiren beni hiç sevmez eşimden dolayı 3 çocuğumun anasını tuttuğum bırakmadığım için ![]() ![]() ve şu anda beni dünyaya getirenin evinde oturuyorum evimden çıkın diyor ![]() Her zaman yaptığı gibi bana ölümüne beddualar etmeye devam ediyor ![]() birkaç örnek: oğul paran ola maaşın ola nerden alıp nere verdiğin bilmeyesin ![]() kanlı gömleğin önüme gele ![]() ![]() kanser alasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha birçok şeyler varda buraya yazılacak cinsten değil ![]() Şimdi ben bana yardımcı olacak yol gösterecek bir Allahın kulunu arıyorum ne yapayım ne edeyim ne okuyayım kime başvurayım Allah rızası için yardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|