![]() |
Hacze Düşmek Üzereyim Yardım Lütfen........
Maaşlı çalışan biriyim maaşım yerinde ama hayrını görmüyorum hepsi bankalara gidiyor. öyleki karşılayamaz duruma geldim. en fazla bir iki ay daha dayanabilirim. çok borcum var evliyim ve 3 çocuğum var.
Dini inancım yerinde elhamdülillah. namaz kılıp Allaha yönelmek istiyorum fakat yapamıyorum üzerimde çokbüyük bir ağırlık var. göğsüme tonlarca ağırlık çöküyor sanki. Geçmişte çok aptalca harcamalar yaptım şöyleki: alışveriş hastalığı vardı ve aldığımı elimde tutamıyordum mesela bir örnek bir cep telefonunu alıyordum bir saat sonra onu beğenmeyip sıfır telefonu götürüp başka bir dükkana yarı fiyatına satıyordum. defalarca yaptım bunu kendimde değildim sanki. bu sadece bir örnek bunun gibi daha niceleri oldu. şimdi düşünüyorumda yaptıklarıma bir türlü anlam veremiyorum. kendi kendimi yiyorum. Birde şu var beni dünyaya getiren beni hiç sevmez eşimden dolayı 3 çocuğumun anasını tuttuğum bırakmadığım için. onuda kendisi buldu sonra anlaşamadı istemedi. ve şu anda beni dünyaya getirenin evinde oturuyorum evimden çıkın diyor. Her zaman yaptığı gibi bana ölümüne beddualar etmeye devam ediyor. birkaç örnek: oğul paran ola maaşın ola nerden alıp nere verdiğin bilmeyesin. kanlı gömleğin önüme gele.. kanser alasın... gibi..Babamlada hiç anlaşamazlardı onuda iki ay önce kanserden kaybettik... babamdan bana düşen miras borcumu karşılar satmaya yanaşmıyor. patronunun yanına gelecem seni işten attıracam diye birçok kez tehditleride olmuştur ayrıca. Daha birçok şeyler varda buraya yazılacak cinsten değil. Şimdi ben bana yardımcı olacak yol gösterecek bir Allahın kulunu arıyorum ne yapayım ne edeyim ne okuyayım kime başvurayım Allah rızası için yardım..... |