![]() |
Hakkını Helal Etmeyen Biri Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkını Helal Etmeyen Biri VarBundan uzun yıllar önce hayatımdan tatsızlıkla çıkan birinin annesi bana,oğullarını terketmem sebebiyle "sana ailecek hakkımızı helal etmiyoruz" demişti ![]() ![]() ![]() Daha öncesinde de çok düşündüm şimdi de düşünüyorum fakat gidip o kişiye de ailesine de hakkınızı helal edin diyemem,yanlış anlaşılır ve zaten böyle bir imkanım da yok ![]() ![]() Bu durumu bertaraf etmek için ne yapmam gerekir ? Edeceğim bir dua,okuayacağım bir ayet var mıdır ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Hakkını Helal Etmeyen Biri Var |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkını Helal Etmeyen Biri VarQueen B ![]() Bundan uzun yıllar önce hayatımdan tatsızlıkla çıkan birinin annesi bana,oğullarını terketmem sebebiyle "sana ailecek hakkımızı helal etmiyoruz" demişti ![]() ![]() ![]() Daha öncesinde de çok düşündüm şimdi de düşünüyorum fakat gidip o kişiye de ailesine de hakkınızı helal edin diyemem,yanlış anlaşılır ve zaten böyle bir imkanım da yok ![]() ![]() Bu durumu bertaraf etmek için ne yapmam gerekir ? Edeceğim bir dua,okuayacağım bir ayet var mıdır ? tövbe namazları kılmanız lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|