![]() |
Hakkını Helal Etmeyen Biri Var
Bundan uzun yıllar önce hayatımdan tatsızlıkla çıkan birinin annesi bana,oğullarını terketmem sebebiyle "sana ailecek hakkımızı helal etmiyoruz" demişti.Terketmem ise sebepsiz değildi,sorumluluk alamayan,canı sıkılınca işten ayrılan,her olumsuz durum karşısında depresif hallere bürünen ve bana bunu çekmek zorunda olduğumu söyleyen biriydi.Aradan yıllar geçti,bu beyefendi evlendi,yuva kurdu(Allah mesut bahtiyar etsin,ağzının tadını bozmasın) fakat tatsızlıklar benim yakamı bırakmadı,ilişkimde sebat mevhumu olmuyor,tatsızlık ve üzüntü yaşıyorum.
Daha öncesinde de çok düşündüm şimdi de düşünüyorum fakat gidip o kişiye de ailesine de hakkınızı helal edin diyemem,yanlış anlaşılır ve zaten böyle bir imkanım da yok.Çok uzakta yaşıyorlar. Bu durumu bertaraf etmek için ne yapmam gerekir ? Edeceğim bir dua,okuayacağım bir ayet var mıdır ? |
Hakkını Helal Etmeyen Biri Var
Queen B. Nickli Üyeden Alıntı Bundan uzun yıllar önce hayatımdan tatsızlıkla çıkan birinin annesi bana,oğullarını terketmem sebebiyle "sana ailecek hakkımızı helal etmiyoruz" demişti.Terketmem ise sebepsiz değildi,sorumluluk alamayan,canı sıkılınca işten ayrılan,her olumsuz durum karşısında depresif hallere bürünen ve bana bunu çekmek zorunda olduğumu söyleyen biriydi.Aradan yıllar geçti,bu beyefendi evlendi,yuva kurdu(Allah mesut bahtiyar etsin,ağzının tadını bozmasın) fakat tatsızlıklar benim yakamı bırakmadı,ilişkimde sebat mevhumu olmuyor,tatsızlık ve üzüntü yaşıyorum. Daha öncesinde de çok düşündüm şimdi de düşünüyorum fakat gidip o kişiye de ailesine de hakkınızı helal edin diyemem,yanlış anlaşılır ve zaten böyle bir imkanım da yok.Çok uzakta yaşıyorlar. Bu durumu bertaraf etmek için ne yapmam gerekir ? Edeceğim bir dua,okuayacağım bir ayet var mıdır ? tövbe namazları kılmanız lazım.sürekli.sadaka verin.Allahım beni affet lütfen bana haklarını nasip eyle diye dua etmeniz lazım |