![]() |
Huylu Huyundan Vazgeçmez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Huylu Huyundan VazgeçmezHUYLU , HUYUNDAN VAZGEÇMEZ Bir bahar sabahı , yeşil bir kurbağa dere kıyısında sessiz sessiz güneşlenmektedir ![]() ![]() -Günaydın , kurbağa kardeş ! der ![]() Kurbağa , akrebin dostluğuna hiçbir zaman inanmadığı için cevap vermez , susar ![]() -Ben , fena bir hayvan değilim kurbağa kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurbağa : -Sana nasıl güvenebilirim ![]() Akrep yalvarmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zavallı kurbağa ( Ahh ! ![]() ![]() ![]() -Ne yaptın ? Hani iyiliğime karşı bana kötülük etmeyecektin ? Öyle konuşmuştun … Senin tatlı sözlerine inanmamam gerekirdi , bana nasıl kıyarsın ? … Akrep fısıldar : -Kusura bakma kurbağa kardeş ! ![]() ![]() ![]() Huylu , huyundan vazgeçmez , böylelerine güvenmemeli … " Ben senin anlaman , bilmen ve öğrenmen için hikayeler söylüyorum ![]() Mevlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu kıssalardan ibret çıkaranlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Huylu Huyundan Vazgeçmez |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Huylu Huyundan Vazgeçmezrakiye Nickli Üyeden Alıntı HUYLU , HUYUNDAN VAZGEÇMEZ Bir bahar sabahı , yeşil bir kurbağa dere kıyısında sessiz sessiz güneşlenmektedir ![]() ![]() -Günaydın , kurbağa kardeş ! der ![]() Kurbağa , akrebin dostluğuna hiçbir zaman inanmadığı için cevap vermez , susar ![]() -Ben , fena bir hayvan değilim kurbağa kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurbağa : -Sana nasıl güvenebilirim ![]() Akrep yalvarmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zavallı kurbağa ( Ahh ! ![]() ![]() ![]() -Ne yaptın ? Hani iyiliğime karşı bana kötülük etmeyecektin ? Öyle konuşmuştun … Senin tatlı sözlerine inanmamam gerekirdi , bana nasıl kıyarsın ? … Akrep fısıldar : -Kusura bakma kurbağa kardeş ! ![]() ![]() ![]() Huylu , huyundan vazgeçmez , böylelerine güvenmemeli … -------------------------------------------------------------------------- " Ben senin anlaman , bilmen ve öğrenmen için hikayeler söylüyorum ![]() Mevlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu kıssalardan ibret çıkaranlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |
|