![]() |
Hayran Olduğunuz Büyük Şahsiyet Kim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayran Olduğunuz Büyük Şahsiyet Kim?Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? (Test) KİŞİSEL MODELİNİZ KİM ? CEVAPLARA BAKMADAN YAPINIZ LÜTFEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşağıdaki cevaplara bakmadan yapmayı deneyin - şaşıracaksınız !!!!! 4 işlem yapmakla probleminiz varsa - HESAP MAKİNESİ KULLANIN )) 1) 1-9 arasındaki en favori numaranızı seçin 2) 3'le çarpın 3) 3 ekleyin ve tekrar 3'le çarpın (Tamam hesap makinesini almanız için bekliyorum )) 4) Bu işlemlerden sonra 2 ya da 3 haneli bir sayı elde edeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5) Numaraları birbirleriyle toplayınız Şimdi aşağı bakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - - - - - - - Elde ettiğiniz sayıyla aşağıda kişisel model aldığınız karizmatik kişiliği görebilirsiniz: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu etkiyi hep insanlar üstünde yapıyorum zaten ![]() ![]() ![]() ![]() merak etme birgün sen de benim gibi olabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Buna inan ! NOT: Başka rakamlarla işlemi tekrar etme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|