![]() |
Hayran Olduğunuz Büyük Şahsiyet Kim?
Hayran olduğunuz, örnek aldığınız büyük şahsiyet kim? (Test)
KİŞİSEL MODELİNİZ KİM ? CEVAPLARA BAKMADAN YAPINIZ LÜTFEN........ aşağıdaki cevaplara bakmadan yapmayı deneyin - şaşıracaksınız !!!!! 4 işlem yapmakla probleminiz varsa - HESAP MAKİNESİ KULLANIN )) 1) 1-9 arasındaki en favori numaranızı seçin 2) 3'le çarpın 3) 3 ekleyin ve tekrar 3'le çarpın (Tamam hesap makinesini almanız için bekliyorum )) 4) Bu işlemlerden sonra 2 ya da 3 haneli bir sayı elde edeceksiniz ..... 5) Numaraları birbirleriyle toplayınız Şimdi aşağı bakın ............ .. - - - - - - - Elde ettiğiniz sayıyla aşağıda kişisel model aldığınız karizmatik kişiliği görebilirsiniz: 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Abraham Lincoln 4. Helen Keller 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. George Cloony 8. Thomas Edison 9.cemre__ 10. Abraham Lincoln Biliyorum .... Bu etkiyi hep insanlar üstünde yapıyorum zaten .... )))) merak etme birgün sen de benim gibi olabilirsin. ... :-) Buna inan ! NOT: Başka rakamlarla işlemi tekrar etme .Senin kişisel modelin benim, buna alışsan iyi olur....)))))))))))))))))))))))) ....... |