![]() |
Hokkaido Kabagi Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hokkaido Kabagi Çorbasi![]() ![]() ![]() Malzemeler: 1/2 hokkaido kabagi (yada tamami) 1 sogan 2 dis sarimsak dileyen 3 bardak su, dileyen et suyu kullansin bir tutam maydonoz 1 tatli kasigi tuz, köri, azicik nane 1-2 bardak süt 1 cay bardagindan eksik sivi yag Yapilisi: Ilk önce kabagimizi ikiye bölelim ![]() ![]() ![]() Karpuz dilimi kabaklarimizi küp küp dograyalim ![]() ![]() ![]() Simdi 3 bardak kadar suyunu ekleyelim, maydonozu iri iri saplariyla birlikte dograyarak icine atalim ![]() Birakalim azicik kaynasin, icine tuzunuda ekleyelim ![]() En son üzerine sütünü ekleyelim ve köriyi, naneyi dökelim ![]() ![]() bir tasim daha kaynatip servis edelim ![]() |
![]() |
![]() |
|