Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
damla, düğümler, sakızlı

Damla Sakızlı Düğümler

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Damla Sakızlı Düğümler





25 su bardağı un
1 çay bardağı toz şeker
4 yumurta
1 paket vanilya
1 çay kaşığı sirke
2 parça damla sakızı
Pudra şeker

Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Damla sakızlı düğümler:
Yumurtalar, şeker ve vanilyayı mikserle çırpın Sirke ve dövülmüş damla sakızını ekleyip karıştırın Undan yarım su bardağı ayırıp kalanını karışıma ilave edip yoğurun üzerini örterek 1 saat buzdolabında bekletin Kalan unu hamura ekleyip yoğurun Hamuru merdane ile yarım cm kalınlığında açın 12 cm uzunluğunda şeritler kesin ve düğüm atın Kızgın yağda kızartıp kağıt havlu üzerine alın Yağı süzülmüş tatlıları servis tabağına alın üzerine pudra şeker serpiştirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.