Şişte Fener Balığı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şişte Fener Balığı![]() 3 kg fener balığı Roka Soğan Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı 1 defne yaprağı Yarım çay kaşığı tuz 4 sivri biber 2 domates Şişte fener balığı: Temizlenmiş fener balığını ceviz büyüklüğünde parçalar halinde kesin ![]() Bir kapta ayçiçeği yağı, ince kıyılmış defne yaprağı ve tuzu karıştırın Balıkları içine aktarıp 15 dakika bekletin![]() Domatesleri 6 parçaya bölün Biberleri 1 5 cm genişliğinde kesin Şişlere sırasıyla biber, balık ve domatesleri dizin İyice kızmış olan ızgarada orta ateşte her iki tarafını da 6 dakika olmak üzere 12 dakika pişirin Roka ve soğan ile servis yapın
|
|
|
|