Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, humusu

Bezelye Humusu

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Humusu





1 su bardağı bezelye
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
1/4 su bardağı ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı yoğurt
2 dal taze soğan
3 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı kimyon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Servis için
Baget ekmek

Bezelye humusu:
Bezelye ve nohutu mutfak robotunda püre haline getirin Yoğurt, zeytinyağı, sarımsak, maydanoz, ince doğranmış taze soğan, limon suyu, tuz ve kimyonu ekleyip 3 dakika mutfak robotunda karıştırın

Baget ekmeği ince dilimleyip üzerine fırça ile zeytinyağı sürün ve fırın ızgarasında kızartın

Humusu kızarmış ekmeklerle birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.