![]() |
Leblebi Tozundan Bakın Neler Yapılıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leblebi Tozundan Bakın Neler YapılıyorBugün arkadaşım aradı Geleceğim diye tamam dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçenlerde annemler leblebi getirmişlerdi Çorum'dan ![]() ![]() Hatta çocuklara eğlenceli olsun diye kaseler doldurdum tozu,içine kakaolu puding yapıp birer kepçe döktüm ![]() ![]() Onu değerlendireyim dedim ama hiç de duymadım leblebi tozundan bişeyler yapılıyor mu diye ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse öğlen vakti nette arandım ![]() ![]() Ben helvasını yaptım bugün harika oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LEBLEBİ HELVASI Malzemeler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 250 gr yumuşatılmış margarin 2 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta (birinin akı ayrılacak) 1 çay bardağı süt 1,5 su bardağı tuzsuz leblebi tozu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu aldığı kadar un üzeri için: ayırdığınız yumurta akı ince çekilmiş ceviz içi Margarinile toz şekeri karıştırma kabına alıp birlikte yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Kurabiyeyi bilmem ama helvaya kefilim |
![]() |
![]() |
![]() |
Leblebi Tozundan Bakın Neler Yapılıyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leblebi Tozundan Bakın Neler YapılıyorLEBLEBİ HELVASI Malzemeler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapacagım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama denemek lazım bakarım ![]() ellerine yüregine saglık ![]() |
![]() |
![]() |
|