Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamsi, kızartma, patlıcanlı

Patlıcanlı Hamsi Kızartma

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcanlı Hamsi Kızartma





500 gr hamsi
1 patlıcan
Kekik
Pul biber
1 demet roka

Kızartmak için
1 yumurta
15 su bardağı un
Ayçiçeği yağı

Patlıcanlı hamsi kızartma:
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın Patlıcanı ince halkalar şeklinde doğrayın

Hamsileri kekik ve pul bibere bulayın 2 patlıcan halkasıyla bir hamsiyi tahta şişe geçirin Tavada ayçiçeği yağını ısıtın Hamsileri önce yumurtaya sonra una bulayıp iki tarafını da iyice kızartın Rokayla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.