![]() |
Muzlu Rulo Pasta-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu Rulo Pasta-1![]() Pandispanya hamuru için 6 yumurta 5 çorba kaşığı tozşeker 8 çorba kaşığı un Yarım paket vanilya 1 çorba kaşığı limon suyu 1 limonun rendelenmiş kabuğu Krema için 1 yumurta 7 çorba kaşığı tozşeker 3 çorba kaşığı un Yarım litre süt Yarım limonun rendelenmiş kabuğu Yarım paket vanilya 50 gr margarin İçi ve üzeri için 2 muz 1 çay bardağı antepfıstığı Muzlu rulo pasta: Krema için kulanacağınız sütün 1 çay bardağı kadarını tencereye alıp ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanya hamuru için, yumurta sarıarını ve akarını ayrı kapara ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazıradığınız pandispanya hamurunu yağı kağıt serilmiş dikdörtgen bir fırın tepsisine ince bir tabaka hainde yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kremayı pandispanyanın üzerine (her tarafını örtecek şekilde) yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|