![]() |
Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalamar Ve Kuşkonmazlı Trucioli![]() Hamur için 500 gr un 1 yumurta 120 ml su 10 gr zeytinyağı Sos için 8 rendelenmiş kuşkonmaz 4 kıyılmış kalamar 2 domates 2 arpacık soğan 2 diş sarımsak Karabiber 20 gr zeytinyağı 20 gr toz parmesan peyniri 2 dal maydanoz 2 dal fesleğen Tuz Kalamar ve kuşkonmazlı trucioli: Tüm malzemeyi 15 dakika yoğurun ve orta sertlikte bir hamur hazırlayın ![]() ![]() ![]() Bir tavada, zeytinyağında kalamar ve kuşkonmazı 5 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede su kaynatıp 5 dakika trucioli’yi pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|