![]() |
Kıymalı Ve Mantarlı Milföy Tartöletler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıymalı Ve Mantarlı Milföy Tartöletler![]() 500 gr hazır milföy hamuru 30 gr tereyağı 100 gr tavuk kıyması 1 soğan 250 gr mantar Yarım limon 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri 1 yumurta sarısı Kıymalı ve mantarlı milföy tartöletler: Soğanın kabuklarını soyup küp küp doğrayın ![]() ![]() ![]() Tereyağını tencereye alıp eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milföy hamurundan orta boy tartölet kalıplarının içine ve kapakta kullanmak üzere yuvarlak parçalar kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|