Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışmasısaklıbahçe, ekip, gümüş, havas

Gümüş Ekip Havas Çalışması-Saklıbahçe

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gümüş Ekip Havas Çalışması-Saklıbahçe

Arkadaşlar,SAKLIBAHCE abimin isteği üzerine havasın fiiliyatını görmek isteyenlere güzel bir fırsat sunmuş olucaz ALLAHın izniylekatılımcı listesini ben başlatıyorum,isminizi eklemek isterseniz,varolan listeyi kopyalayıp altına kendi adınızı ekleyin

SAKLIBAHCE:

Arkadaşlar ilim sitelerinin hiç bir platformunda tartışılmayan vede gün ışığına çıkarılmayan bir konuya hep birlikte imza atacağız inş
Yarın sıradışı ve akıl sınırlarını zorlayan bir konu açılımı yapacağız
Bu sıradışı olayı formda katılımcı olan herlez ile hatta bir çok kişi ispatlayacağız
Bu yazdığım başlık ve konunun güncel kalması için kişilerin dikkatini çekmesi için güncel tutalımGerekli dikkati topladığımızda bazı sırlara şahit olacağız

Konuyu direk açar neyin ne olduğunu yazabilirdim fakat bir çok polimik ile konu dağılıp gidecekti

Formu sallayacak bu konu için yarın Havas ile ilgilenen bir kaç dostuda mutlaka bu sayafaya bekleyecem Hatta konuya dahil olan arkadaşlar şimdiden "ben varım şeklinde"sayfaya imza bırakır ise sevinirim!!!!

SAKLIBAHCE

Yaraliaşık

Kemtamin

Talebe

Sadem

Eyman

SİRİUSS

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com