![]() |
Gümüş Ekip Havas Çalışması-Saklıbahçe
Arkadaşlar,SAKLIBAHCE abimin isteği üzerine havasın fiiliyatını görmek isteyenlere güzel bir fırsat sunmuş olucaz ALLAHın izniyle.katılımcı listesini ben başlatıyorum,isminizi eklemek isterseniz,varolan listeyi kopyalayıp altına kendi adınızı ekleyin.
SAKLIBAHCE: Arkadaşlar ilim sitelerinin hiç bir platformunda tartışılmayan vede gün ışığına çıkarılmayan bir konuya hep birlikte imza atacağız inş. Yarın sıradışı ve akıl sınırlarını zorlayan bir konu açılımı yapacağız. Bu sıradışı olayı formda katılımcı olan herlez ile hatta bir çok kişi ispatlayacağız. Bu yazdığım başlık ve konunun güncel kalması için kişilerin dikkatini çekmesi için güncel tutalım.Gerekli dikkati topladığımızda bazı sırlara şahit olacağız.... Konuyu direk açar neyin ne olduğunu yazabilirdim fakat bir çok polimik ile konu dağılıp gidecekti. Formu sallayacak bu konu için yarın Havas ile ilgilenen bir kaç dostuda mutlaka bu sayafaya bekleyecem .Hatta konuya dahil olan arkadaşlar şimdiden "ben varım şeklinde"sayfaya imza bırakır ise sevinirim....!!!! SAKLIBAHCE Yaraliaşık Kemtamin Talebe Sadem Eyman SİRİUSS ....... |