|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bildiginiz, kitaplari, tasavvuf, önerirmisiniz |
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari Önerirmisiniz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari Önerirmisinizarkadaslar tasavvuf kitaplarinin ve dua kitaplarinin hepsini almak istiyorum ![]() ![]() kütüphanem cok genis ama sizin okudugunuz bizim bilmediklerimiz vardir![]() ![]() begendiniz tasavvuf ve dualrla ilgili kitaplar varsa tavsiye edeceginiz![]() ![]() ![]() misal envarül askin delali hayrat gizli ilimler semsul marif dua ve havvas ansiklopedisi kurani kerim havvasi-imam yafii dua ve havvas-nusretül cunud yani böyle bildiginiz bir cok kitap mutlaka vardir ![]() ![]() misal kenzul havvas ve gizliilimler kitaplari nasil bilgisi olan varmi![]() ![]() tehlikeli diyorlar![]() herkes okuyamaz felan![]() ![]() dogrumudur![]() ![]() ![]() burdan tavsiye edeceginiz kitaplari almak istiyorum ![]() ![]() okumak istiyorum![]() ![]() hadisler aciklamalari tasavvuf ve genis bilgi edinecegim kitaplar![]() ![]() ilginizi ceken ![]() ![]() bana burdan yazarmisiniz rica etsem![]() ![]() konuyu burya actim uygun yer degilse eger özür dilerim arkadaslar ![]() ![]() gerekli düzenemeleri yaparsiniz artik![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari Önerirmisinizbence evinde gizli ilimler tarzinda kitaplari bulundurman gereksiz çünkü yazilanlari uygulayamazsin veya içerlik olarak noksandir ![]() Piysada satis rekor kirsada günümüz insani uygulayamiyor o yüzden basini agritma derim Kendi evimde bir sürü Arif Pamuk ve Yusuf Tavasli`nin dua eserleri var onlara bakip uygun durumuma gelen ayeti veya dua`yi kopye edip okuyorum![]() ![]() Digerlerine gerek yok bence![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari ÖnerirmisinizSemerkand yayınlarından Arifler Yolunun Edepleri Kuşeyri Rİsalesi Kaynaklarıyla TAsavvuf Tasavvuf ve AKıl Tasavvuf ve Tövbe |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari ÖnerirmisinizFUTUHU’L - GAYB - Abdulkadir Geylani Hazretleri (k s ) ben netten okuyorum![]() kitabını bulursan ne ala![]() ![]()
|
|
|
|