![]() |
Düzeltilemeyen Hatalar Mı İnsanlar Mı?? |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Düzeltilemeyen Hatalar Mı İnsanlar Mı??hepimiz yaşamak için gelmedikmi bu dünyaya? iyi veya kötü bi şekilde hayatımızı devam ettirmek için çabalıyoruz hepimiz ![]() > dünyada ![]() ![]() > bağırmayı o hata yapanı zor durumda bırakmayı tercih ederiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > çıkarmışlar binlerce kişinin gözleri önüne akbaba gibi saldırarak rencide > ediyorlar ![]() > kız aile izin wermeyincede yanlızları kara delik gibi yutan iatanbula kaçar ![]() > değişmiştir ![]() > takılır,değişik abartlı bi makyaj yapılr ![]() ![]() ![]() > insanlarda basit bi görünüm bırakır fakat artık gördüğü baskılardan o kadar > yıılmıştırki o kadar sindirilmiştir ki,bu şekilde kendini kanıtlamaya > çalısır ![]() > çekilr ![]() ![]() ![]() > kendi ayakları üzerinde durabileceğini kanıtlamaya çalışır ![]() > sewer ünlülerimiz anlayışın a sı olmadan akbabanın bi mundara saldırdğı gibi > saldırırlar ![]() > önünde rencide ederler ![]() ![]() > konuşmaların karşısında şoke oldum ![]() > sorunlu insanları toplayıp iki hır-gürle kendilerince yardım ediyorlar ![]() > kız bi hata yapmış tamam ama başta ailesi olamk üzere o insanlar neden > hoşgörüyü,saygıyı bi kenara bırakıp böyle şeylere yöneliyorlar > anlamıyorum ![]() > yaptıysa daha hoşgörülü olmak gerekmez mi sizce???resmen uçurumun kenarına > gelmiş bi insanı uçurumdan kendi elleriyle yuvarlamak gibi bişey bu ![]() > unutmayalım ki herşey insanlar içindir ![]() > kawram warsa anlayış,saygı gibi kawramlarda wardır ![]() > olanın başına herşey gelir diye ![]() > bırakmayın hoşgörülü olmaya çalışın ![]() ![]() > saygılı olun,o insanın o hatayı yapma sebeblerini düşünün ![]() > yerine bi koyun ![]() > olsaydınız ne yapardınız ![]() > insan olanın başına herşey gelir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() teşekkürler ![]() ![]() yosunla beraber yazdık ben yazdım oda düzeltti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() gerçekten çok güsell olmuş eline saalık
![]() |
|