Renk Kültürü |
|
|
#1 |
|
BEGİ
|
Renk KültürüRenK KüLTüRÜ Annem komşudan geldiğinde elinde bir tabak vardı Seniha teyze yapmış saolsun ![]() ![]() “Çerkez tavuğu” *** Yemekten sonra haberlere baktım biraz Adeta şov programı niteliğindeki bültenler hareketliydi Yine “Kürt sorunu” gündemi vardı ekranlarda ![]() ![]() *** Sıkıldım ![]() ![]() Odama geçip bilgisayarı açtım Arkadaşım internet aracılığıyla yeni çıkan“Laz rock” grubunun albümünü gönderdi Çok hoştu müzikleri doğrusu ![]() ![]() *** Annem çağırdı Türkiye haritası asılı duvarın önünden geçerek salona girdim Kardeşim “Rum köyü”ne yapacakları geziden bahsediyordu ![]() ![]() *** İşimi bitirip geri döndüğümde haritaya gözüm takıldı ![]() ![]() Durdum ![]() ![]() Seyrettim bir süre ![]() ![]() Ne kadar çok renk vardı, ne kadar karmaşık ![]() ![]() Önceleri herkes Türk’tük ![]() ![]() Sonra kimimiz Türk; kimimiz ![]() ![]() ![]() Geçenlerde “Hepimiz Ermeni”ydik ![]() ![]() Son zamanlarda ne olduğumuz konusunda fikri olan yok ![]() ![]() Haritada olduğu gibi gerçekte de binbir çeşit rengimiz var Rengarenk bir milletiz ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
bukettt
|
trajıkomik bi durum çok doğru:dış etgenlerin bizi terör,ermeni soykırımı kürt türk,sağ sol gibi ayrımlarına kulak asmadn birbirimize sağdık kalalım hepsi bizi parçalamak için bi oyun bu oyuna düşmeyelim hepimiz anadolu insanıyız
|
|
|
|
#3 |
|
mate
|
Son zamanlarda ne olduğumuz konusunda fikri olan yok ![]() ![]() ![]() Haritada olduğu gibi gerçekte de binbir çeşit rengimiz var ![]() Rengarenk bir milletiz ![]() ![]() ![]() Rengimiz bellidir ay yıldızı asaletle taşıyan al bayrağımızın rengidir ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
_SiYaH_
|
evet gerçektente çok gzl bir anlatım olmuşş paylaşım için tşklrr ![]()
|