![]() |
My Name Is Khan |
![]() |
![]() |
#1 | |||
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() My Name Is Khan![]() MDB Puanı: 7 ![]() Tür:Dram, Romantik Yönetmen:Karan Johar Senaryo:Niranjan Iyengar, Shibani Bathija Müzik:Loy Mendonsa, Ehsaan Noorani, Shankar Mahadevan Oyuncular: Shahrukh Khan, Birol Tarkan Yıldız, Kajol, Katie A ![]() Rizwan Khan, Mumbai’nin Borivali denen bölgesinden olan bir müslüman gençtir ve Asperger’s Sendromu denilen nadir bir hastalıkla boğuşmaktadır ![]() ![]() ![]() Geçen zamanlar içinde Amerika’nın New York şehrinde 11 Eylül saldırıları gerçekleşir ![]() ![]()
Muhteşem bir hint yapımı daha ![]() ![]() Filmi kısaca özetlemem gerekirse: Benim adım Khan ve ben terörist değilim ![]() Küçük bir not, bu filmde alışılmışın aksine müzikal yok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : My Name Is Khan |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : My Name Is Khanİlk sizin tavsiyenizle bir Hint filmi izlemiştim ![]() ![]() Konusu ilgimi çekti, vakit bulduğum an izleyeceğim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : My Name Is Khan |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : My Name Is KhanHintlilerin drama filmlerde oldukça iyi olduklarını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Şahsen bu filmi çok beğendim sizinde beğeneceğinizi umuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|