![]() |
Midye Firin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Midye FirinMalzemeler 1 Adet Sogan 1 Dis Sarmisak 2 Yemek Kasigi Margarin 2 Yemek Kasigi Un 1 Adet Yumurta 150 gr Taze Kasar Peyniri Tuz, Karabiber 500 gr Midye (dondurulmus) 2 Adet Taze Sogan Tarifi Sogani kiyin, sarmisagi ezin ![]() ![]() Dondurulmus midyeleri çözülmeden soganlarla karistirin ve bir tasim kaynatin ![]() Yarim su bardagi su, un, yumurta, tuz ve karabiberi karistirin ![]() Kasar peynirini rendeleyin, üçte ikisini karisima ekleyin ![]() Bu sosu midyelede karistirin ![]() ![]() Kalan peyniri üzerine koyup 25C0 isitilmis firinin alttan ikinci rafinda 15 dakika pisirin ![]() Taze soganin yesil kisimlari ince ince kiydiktan sonra midyelerin üzerine serpin ![]() ![]() Dondurulmus midyeleri de tüm dondurulmus hayvansal gidalar gibi çözülmeden kullanin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|