Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, koyun, sebzeli

Koyun Haşlama ( Sebzeli)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koyun Haşlama ( Sebzeli)



Gereçler:


750 gr körpe koyun eti ( Kol ve kürekten kemikli parça)

250 gr küçük soğan

2 orta boy havuç

3 orta boy patates 1/ 2 demet maydanoz-dereotu

2-3 çay kaşığı tuz-biraz karabiber

2-3 bardak su



Yapılışı:


1 Eti yıkayıp çelik tencereyle ateşe koyun Ayıklanmış soğan ve iki bardak su, tuz ve biber katarak ağzını kapatın Kısık ateşte 15 dakika pişirin Sonra da küçük parçalar halinde doğranmış patates ve havuçarı koyun Dilerseniz biraz daha sıcak su ekleyin


2 Et ve sebzeler yumuşayınca ateşten almadan önce kıyılmış dereotu ve maydanoz serpin







alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.