Mantarlı Kuzu Et Sote |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Kuzu Et Soteet sote nasıl yapılır - mantarlı et sote tarifi - kuzu sote - mantarlı yemek tarifleri Mantarlı kuzu eti sote malzemeleri 750 gr kuzu biftek 1 havuç 2 soğan 2 sivri biber 1 kırmızıbiber 2 yemek kaşığı tereyağı 500 gr mantar 2~3 domates Tuz Karabiber Kekik Kırmızı pul biber Kimyon Mantarlı kuzu eti sote: Kuzu biftek, havuç, soğan, kırmızıbiber ve sivri biberleri jülyen doğrayın Tereyağını tavada ısıtın Yağ eridikten sonra etleri tavaya alıp soteleyin Etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirin Soğan, havuç ve biberleri ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin Yemeklik doğradığınız domatesi ilave edip 5 dakika daha pişirin Son olarak doğradığınız mantarları da ilave edip mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin Baharatlar ve tuz ile tatlandırın ![]() 1-2 dakika daha pişirdikten sonra sıcak servis yapın ![]() |
|
|
|