![]() |
Beşamel Soslu Mantarlı Et Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Soslu Mantarlı Et Soteet sote nasıl yapılır - mantarlık et sote - beşamel soslu sote - et sote tarifi - et sote yapılışı - fırında et sote MALZEMELER 4-5 adet orta boy patates 1 su bardağı haşlanmış bezelye 1 orta boy soğan 2 adet küp küp doğranmış domates 2 diş sarımsak 1 adet kırmızı biber 4-5 adet sivribiber 1/2 kilo mantar 1 yemek kaşığı soya sosu tuz 1/2 su bardağı kaşar rendesi karabiber pulbiber Beşamel sosu: 2 bardak süt 2 yemek kaşığı un 1/2 su bardağı yağ 1 yumurta YAPILIŞI Patatesler küp küp doğranıp karabiber serpilerek tavada pempeleşinceye kadar kızartılır ![]() Ayrı bir yerde soğan yağda kavrulur ![]() ![]() ![]() Biraz kavurduktan sonra domatesler, soya sosu ve baharatlar katılır ![]() ![]() Beşamel sos için yağda un kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|