Kuzu Etli Kabak Güveci |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Kabak GüveciKuzu Etli Kabak Güveci - Kuzu Etli Kabak Güveci Tarifi Malzemeler : 300gr Kuzu Eti5 Kabak 2 Soğan 5 Diş Sarımsak 2 Kırmızı Biber 2 Yeşil Biber 1 Çorba K Biberli Tuz1 Tutam Taze Kekik Ev Yapımı Domates Sos Tuz Tane Karabiber Zeytinyağı Su Hazırlanışı Kuzu etlerini küp küp doğrayın Güvece sıvıyağ dökün Etleri alın ve yarı kıvamda kızartın Kabakları, soğanları, sarımsakları iri iri doğrayın Etin üzerine doğranan sebzeleri alın Biberli sosu dökün Yeşil ve kırmızı biberleri de küp küp doğrayın ve tencereye alın Taze kekiği ve tane karabiberi üzerine serpin Domates sosu üzerine dökün Suyunu ilave edin Tuzunu atın ve kapağını kapatıp pişmeye bırakın
|
|
|
|