Ekmeği iyice ezin, ufalayın Sarımsak ve soğanın kabuklarını soyun ve küpler halinde kesin Zeytinyağı koyduğunuz tavada hafifçe kavurun Ufalanmış ekmeği ekleyin Bu arada fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın
Biberleri yıkayıp ayıklayın 3 cm'lik şeritler halinde uzunlamasına kesin Kabak ve patlıcanı temizleyin, yıkayın Her iki sebzeyi de 1 cm'lik şeritler halinde uzunlamasına doğrayın
Sebzeleri üst üste ve yan yana dizin En üste biber şeritlerinin gelmesine dikkat edin
Sebzeleri dizerken, aralarına tuz, karabiber ve kuru fesleğenin yanı sıra ekmek kırıntılarını ve rendelenmiş kaşar peynirinin bir bölümünü serpin
Bir alüminyum folyo ile kalıbın üstünü örtün
200 derecede ısıtılmış fırına verip, 35 dakika bırakın Bu süre sonrasında fırının ısısını yükseltip 225 dereceye ayarlayın
Yemeğin üzerindeki folyoyu kaldırın Kalan kaşar peynirini üzerine serpin 225 derecede 10 dakika daha fırında bırakın Bu arada fesleğeni yıkayıp ayıklayın Suyunu süzdükten sonra yapraklarını bozmayacak şekilde kabaca doğrayın
Fesleğeni ve kalan ekmek kırıntılarını özenli bir şekilde yemeğin üzerine serpip servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.