![]() |
Narlı Ve Bademli Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narlı Ve Bademli Et![]() Malzemeler: 1 kg (dana buttan kesilmiş) kuşbaşı et 5 soğan 5 diş sarımsak 1 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 su bardağı nartanesi 1 su bardağı file badem 7-8 dal maydanoz 1 kase kızarmış patates Tuz, karabiber Malzemeler: Soğan ve sarımsakları temizleyip doğrayın ![]() ![]() Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin ![]() Eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Tuz, kekik, karabiber, nar taneleri, badem, kıyılmış maydanoz ve pul biberi ilave edip karıştırın ![]() ![]() Servis tabağına alıp maydanoz yapraklarıyla süsleyin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|